prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Homeopatia: eficienta remediilor homeopatice


La ora actuala, in lume practica in jur de 150.000 de medici homeopati. Exista reviste de specialitate, spitale de homeopatie, policlinici de homeopatie, asociatii, congrese si multe alte manifestari stiintifice care probeaza existenta unor rezultate certe, stiintifice ale homeopatiei. De asemenea exista in lume Centre nationale de studiere a Homeopatiei, Institute de Homeopatie,Centre universitare de formare in Homeopatie etc. Peste 1.000.000.000 de pacienti se adreseaza anual cabinetelor de homeopatie din intreaga lume. Astazi HOMEOPATIA se practica fara rezerve in toata lumea. S-au acumulat in ultimii 200 de ani lucrari de cercetare fundamentala in acest domeniu, pentru a sustine efectul dilutiei infinitezimale:
- experiente simple, clinice, in laborator, privind efectul dilutiilor, al dinamizarilor;
- experiente pe microbi, plante, animale, sugari (unde nu se poate incrimina efectul PLACEBO);
- experiente clinice si paraclinice pe omul sanatos si bolnav; - experiente pe organ izolat;
- s-au imbunatatit considerabil tehnicile de dozare ale dilutiilor mici, medii, inalte si foarte inalte. Astfel, inainte de 1945, chimistii:
puteau, cu metodele vremii, sa dozeze o substanta diluata pana la 10 la puterea -6; apoi au urmat metodele de fluorescenta, care
permit dozari de pana la 10 la puterea -9, apoi metodele de cromatografie in faza gazoasa, care detecteaza dilutii de 10 la puterea -10; in sfarsit, metodele de absorbtie atomica gasesc substanta diluata pana la 10 al puterea -14;
- experimentele paraclinice cu ajutorul metodelor RMN au demonstrat actiunea clara a dilutiilor inalte si foarte inalte asupra corpului uman si asupra functiilor sale;
- experientele cu ajutorul metodelor spectro-fotometrice au demonstrat existenta diferentelor uriase care apar intre dilutiile diferite ale aceleiasi substante.

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]