prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Reactiile tabagice cronice


Reactiile tabagice cronice reprezentate de bolile pulmonare obstructive cronice (COLD = chronic obstructive lung disease) se manifesta prin bronsita acuta, bronsita obliteranta toxica, emfizem pulmonar si fibroza care formeaza laolalta grupul specific al bolilor datorate fumatului, cu un coeficient de risc de 20–36% pentru fumatorii peste 50 de ani ce consuma mai mult de 20 de tigari pe zi, fata de 3,31% cat se atinge in randul nefumatorilor de aceeasi varsta. De altfel, in SUA, rata mortalitatii provocata de bolile COLD intre anii 1979–1993 a crescut cu peste 122% in randul femeilor si numai cu 14% in randul barbatilor ca urmare a cresterii exagerate a prevalentei fumatorilor in randul populatiei feminine, ceea ce arata ca riscurile COLD nu pot fi deloc neglijate.

In cazul bronsitei cronice, definita drept starea patologica manifestata prin tuse convulsiva si expectoratii cu sputa timp de cel putin trei luni consecutive intr–un singur an, s–a demonstrat de fapt, ca substantele iritante continute in fumul de tigara nu numai ca irita mucoasele cailor respiratorii prin care acestea sunt inhalate in plamani, dar si modifica proprietatile fizice si chimice ale structurilor ciliare, producand grave dezechilibre ale mecanismelor mucociliare de epurare, ceea ce presupune reducerea severa a posibilitatii plamanilor de a se apara si conserva.

Spre deosebire de aceasta, emfizemul pulmonar se caracterizeaza prin inflamarea si dilatarea exagerata a capetelor distale (non–respiratorii) ale bronhiilor pulmonare ca urmare a distrugerii tesuturilor peretilor alveolari, datorita cresterii exagerate a celulelor macrofage cu rolul de a indeparta din alveolele pulmonare orice urma de corp strain si care, prin inhalarea unei mari cantitati de pulberi, ataca parenchimul pulmonar, producand pungi de aer cu diametre mai mari de 1 mm. Macrofagele alveolare ale fumatorilor nu numai ca sunt mai numeroase decat cele ale nefumatorilor, dar au si o activitate biologica mai intensa, prezentand diferite malformatii morfologice, ceea ce arata ca insesi emfizemele provocate de acestea pot dobandi aspecte foarte variate, ceea ce le face destul de greu si tarziu depistabile.

Fibroza pulmonara se dezvolta ca urmare a extinderii si ingrosarii anormale a tesutului fibros al plamanilor, dar daca aceasta este intr–o faza incipienta de evolutie, ea nu deregleaza functiile organului afectat, orice prelungire a perioadei de expunere la actiunea nociva a fumului de tigara putand insa declansa masive reactii fibrotice.

Cancerul pulmonar este, de cele mai multe ori, o consecinta directa a fumatului; compusii toxici ai tutunului putand insa produce si alte forme de cancer cum ar fi cele ale laringelui, faringelui, esofagului, pancreasului, rinichilor si vezicii urinare. Studiile efectuate in 1991 in SUA au aratat ca fumatul, in general, este responsabil pentru evolutia a peste 25 de boli canceroase cu rate ale mortalitatii cuprinse intre 12,3% si 91,5% (Tabel 11).

Tabel 11

Rata mortalitatii in diferite forme de cancer datorate fumatului in SUA, 1991.

Forma de cancer

Rata mortalitatii (%)

 

Barbati 

Femei

Cancer pulmonar

90.3

78.5

Cancer al esofagului

78.2

74.3

Cancer laringian

81.2 

86.7

Cancer al cavitatii bucale

91.5

61.2

Cancer al vezicii urinare

46.5

36.7

Cancer al rinichilor

47.6 

12.3

Cancer al pancreasului

28.6

33.3

Cancer uterin

  –

32.4

Pe plan mondial, fumatul face aproximativ 3,5 milioane de victime in fiecare an (80% dintre acestea fiind barbati) si se pare ca rata mortalitatii provocata de bolile asociate consumului de tutun este in continua crestere, numai in tarile dezvoltate inregistrandu–se in 1995 peste 1,9 milioane decese, fata de 1,3 milioane decese in 1975. Daca acest ritm de crestere se va mentine si in anii urmatori, atunci este foarte probabil ca in anii 2020–2030 fumatul sa produca mai mult de 10 milioane de victime anual. Statisticile efectuate in acest scop prevad totodata si tendinta de crestere a ratei mortalitatii in randul femeilor care numai in intervalul 1975–1995 a crescut deja de la 12% la 25%; in unele tari slab dezvoltate unde nu exista si nu se aplica masuri guvernamentale de restrictie a comercializarii tutunului (mai ales in randul minorilor), iar situatia socio–economica precara nu stimuleaza  oamenii sa–si schimbe obiceiurile, femeile reprezentand peste 30% din numarul total al fumatorilor, si detinand 85–90% din decesele datorate cancerului pulmonar.

O atentie deosebita trebuie acordata insa cancerului oral care, in tarile Asiatice in care se practica ” fumatul reversibil” prin care frunzele de tutun infasurate in foi de palmier sunt fumate invers, cu capatul care arde in interiorul gurii, produce grave leziuni ale palatului bucal ca urmare a intensului tratament termic la care acesta este supus (58 0 C timp de cel putin 3 minute cat dureaza o repriza de inhalatie).Bibliografie: sursa

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]