prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

CONTROLUL HEMATOPOIEZEI NORMALE


imagine poza cu CONTROLUL HEMATOPOIEZEI NORMALEFiziopatologia anemiei hipoproliferative sau prin deficit de fier este in esenta o tulburare a controlului eritropoiezei normale. Raspunsul proliferativ al eritronului depinde de gravitatea anemiei si de aportul de fier. Celulele interstitiale peritubulare din rinichi produc eritropoietina, ca urmare a eliberarii reduse de oxigen la nivelul tesuturilor. Daca nivelul hemoglobinei scade sub 100 g/litru (10 g/dL), nivelul eritro-poietinei creste logaritmic, stimuland proliferarea maduvei osoase si o crestere de cateva ori a productiei de globule rosii. Nivelul raspunsului poate fi prevazut, in general, pe baza manifestarilor clinice. Anemia prin pierdere de sange la un pacient cu maduva osoasa sanatoasa si cu rezerve de fier normale poate sa determine o crestere de 2-3 ori a productiei de globule rosii intr-un interval de 7-10 zile. La pacientii care au anemie hemolitica se pot observa niveluri mai mari de productie a globulelor rosii, pe masura ce maduva eritroida se dezvolta in cavitatea medulara. La pacienti cu anemii hemolitice congenitale si defecte mostenite ale sintezei I hemoglobinei se observa o crestere de 5-6 ori a nivelului l de productie a globulelor rosii.
Aportul de fier joaca un rol cheie in acest proces de productie f crescut. Cea mai mare parte a fierului necesar eritropoiezei [ de baza este reciclat de sistemul reticulo-endotelial din globulele j rosii imbatranite (vezi figura 106-1). Aceste cantitati de fier | sunt transportate in plasma de transferina, o glicoproteina plasmatica capabila sa fixeze doi atomi de fier. Majoritatea ; moleculelor de transferina incarcate cu fier se fixeaza pe receptori f specifici de la suprafata celulelor eritroide precursoare, fiind apoi internalizate. Fierul este eliberat si complexul transferina-receptor se intoarce pe suprafata celulara, de unde moleculele de transferina sunt eliberate in circulatie pentru a incheia ciclul de transport. Celulele eritroide precursoare folosesc fierul eliberat de transferina pentru a sintetiza hemoglobina, cantitatile excedentare de fier fiind stocate sub forma de feritina. O cantitate mai mica de fier este incorporata in alte celule din organism, in special de celulele hepatice parenchimatoase, in vederea incorporarii in enzimele cu hem si pentru stocare sub forma feritinei.
Cantitatea de fier livrata si acceptata de maduva osoasa este determinata de cativa factori, ce includ nivelul depozitelor de fier, cantitatea de fier legata de transferina, fluxul sangvin catre maduva osoasa, numarul de celule eritroide precursoare din maduva si exprimarea receptorilor pentru transferina liberi de pe suprafata celulelor. Numarul de precursori si exprimarea receptorilor liberi de pe suprafata celulara sunt direct influentate de nivelul stimularii de catre eritropoietina. in ceea ce priveste livrarea, cantitatea de fier disponibil pentru a fi transportat depinde de aportul de fier, inclusiv cel din sistemul reticulo-endotelial, de nivelul aportului alimentar de fier si de rata turnover-ului globulelor rosii, in vederea realizarii unui raspuns proliferativ maxim al maduvei osoase trebuie sa existe un echilibru intre asigurarea fierului si stimularea prin eritropoietina. Daca disponibilitatile de fier sub sunt nivelul optim, raspunsul proliferativ al maduvei la eritropoietina este inhibat si sinteza normala a hemoglobinei este alterata. Rezultatul este un raspuns hipoproliferativ al maduvei, iar in situatiile de deficienta grava de fier se instaleaza o anemie hipocroma microcitara.
FIGURA: Caile normale ale transportului fierului. Fierul recuperat din globulele rosii imbatranite si cel absorbit din alimente este legat de transferina si transportat la maduva eritroida si la alte tesuturi. Transferina incarcata cu fier se leaga de receptorii pentru transferina de la suprafata celulelor eritroide precursoare si este internalizat. Odata ce fierul este recuperat in vederea producerii de hemoglobina, complexul transferina-receptor pentru transferina se reintoarce pe suprafata celulei si transferina este eliberata pentru a completa ciclul. Barbatii pierd pana la l mg de fier pe zi si au depozite de fier sub forma de feritina de circa 1000 mg/zi. Femeile pot sa piarda pana la 2 mg/zi de fier (mai ales prin menstruatie) si au depozite de fier de 100-400 mg. (Dupa Hillman si Ault).

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]