prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Depozitele de fier din maduva


Depozitele de fier din celulele sistemului reticuloendotelial pot fi estimate cu ajutorul coloratiei cu albastru de Prusia a frotiurilor de maduva osoasa obtinuta prin aspirare sau prin biopsie, in mod conventional, depozitele sunt gradate pe o scala de la O la 4+. Desi aceasta nu este o scala cantitativa, gradarea vizuala a depozitelor se coreleaza destul de bine cu fierul din feritina si din hemosiderina prezente in celulele reticuloendoteliale, care este disponibil pentru eritropoieza (tabelul de mai jos). in cazul in care exista o supraincarcare cu fier, coloratia pentru fier a frotiului de maduva osoasa nu este la fel de fidela ca determinarea nivelului feritinei serice, care reflecta si nivelul fierului sechestrat in hepatocite si in alte celule tisulare. Coloratia pentru fier a frotiurilor de maduva ofera informatii cu privire la eliberarea fierului catre precursorii celulelor eritroide. La un barbat adult normal, intre 50 si 60% din celulele eritroide precursoare mai mature contin cateva granulatii vizibile de fier feritinic in citoplasma. Acestea reprezinta fierul excedentar, care nu este folosit pentru sinteza hemoglobinei, in anumite stari patologice, cum ar fi anemia sideroblastica, numarul si distributia granulelor de fier din normoblastii medulari sunt anormale, in cazul anemiei cu sideroblasti inelari (sideroblastica), mitocondriile care contin fier formeaza un inel de granule in imediata vecinatate a nucleului.

Valorile rezervelor de fier

 

Rezerve de fier

 

Coloratii medulare pentru fier, 0-4+

 

Feritina serica,

flg/L

 

0 1-300 mg 300-800 mg 800-1000 mg 1-2 g Supraincarcare cu

 

0 Urme - 1+ 2+ 3+ 4+ fier —

 

sub 15 15-30 30-60 60-150 peste 150 peste 500 - 1000

 Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]