prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Nivelul feritinei serice


Fierul este depozitat sub forma de feritina sau de hemosiderina. Proteina apoferitina se leaga de ionul feros liber, pe care il depoziteaza sub forma de ion feric, formand feritina. Acidul ribonucleic-mesager (ARNm) al apoferitinei este prezent in celula legat de o molecula de proteina care inhiba transcriptia. Prezenta fierului liber duce la separarea proteinei de ARNm, la o crestere a transcriptiei apoferitinei-ARNm si la o crestere a nivelului proteinei inhibitoare. Atunci cand feritina este incorporata in celulele din sistemul reticuloendotelial ea poate fi catabolizata, devenind hemosiderina. Fierul din feritina poate fi extras pentru a servi la sinteza hemului, in timp ce fierul din hemosiderina nu este la fel de accesibil pentru satisfacerea nevoilor metabolice. Feritina din circulatie se gaseste in echilibru cu cea din tesuturi. Valorile serice se coreleaza cu nivelul depozitelor totale de fier din organism. Valoarea normala a feritinei serice variaza, deci, in functie de varsta si sexul persoanei. Barbatul adult prezinta concentratii serice ale feritinei care variaza intre 50 si 150 micrograme/L, in timp ce majoritatea femeilor adulte au niveluri de feritina serica cuprinse intre 15 si 50 micrograme/L. Cand rezervele de fier ale organismului sunt epuizate, concentratia feritinei serice scade la mai putin de 15 micrograme/L, aceasta reducere fiind corelata cu o scadere a sintezei intracelulare de apoferitina, deoarece proteina libera se leaga din nou de ARNm.

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]