prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Preparate cu fier pentru administrare orala


Nume generic

 

Comprimat (conţinut în fier - mg)

 

Soluţie (conţinut in fier -

mg/5 ml)

 

1 lulfat feros

5 Cu eliberare prelungită I Fumarat feros

Oluconat feros Fier polizaharidic

 

325 (65) 195 (39) 525 (106) 325 (107) 195 (64) 325 (39) 150 (150) 50 (50)

 

300 (60) 90 (18)

100 (33) 300 (35) 100 (100)

 



In tabel este prezentata lista preparatelor standard cu fieri sub forma de tablete sau siropuri. Cu toate ca diferitele preparate contin cantitati diferite de fier sub forma feroasa, toate se absorb cu usurinta si sunt, din acest motiv, foarte eficiente pentru tratamentul anemiei prin deficit de fier.

Pe piata se mai gasesc si o serie de alte forme de compusi cu fier, dintre care unele contin substante care „cresc absorbtia", cum ar fi unii aminoacizi si acidul ascorbic. Alte forme sunt prezentate ca preparate „cu eliberare intarziata", care prelungesc absorbtia fierului pe o perioada de cateva ore. Toate aceste preparate sunt mai scumpe, iar, pe de alta parte, incercarile de a stimula absorbtia pot creste efectele secundare gastrointestinale.

Pentru a maximiza raspunsul la administrarea de fier la un pacient adult cu o anemie feripriva moderata sau severa trebuie sa se administreze pe cale orala un preparat standard de fier, cum este sulfatul feros, sub forma de tablete sau sirop. Preparatul, sub forma de tablete care contin 325 mg, sau de sirop care contine 300 mg de fier in 5 ml, se va administra de 3-4 ori pe zi, intre mese. Pacientii care sufera de aclorhidrie sau care au suferit interventii chirurgicale pe stomac trebuie sa fie tratati cu sirop, deoarece indepartarea invelisului tabletelor depinde de prezenta unei aciditati gastrice normale. Administrarea unei a patra doze de fier inainte de culcare va contribui la eliberarea de fier catre maduva osoasa in timpul noptii, mentinand raspunsul proliferativ al acesteia.

Trei sau patru tablete de sulfat feros ar trebui sa asigure 200-250 mg de fier elementar pe zi, sau 2-3 mg/kg de greutate corporala la un adult de talie medie. Pacientul cu deficit de fier va absorbi 40-60 mg de fier din aceasta cantitate, ceea ce poate asigura un nivel de productie al globulelor rosii de pana la trei ori mai mare decat cel normal la un pacient cu o maduva eritroida normala si un raspuns complet al eritropoietinei la anemie. Pe masura ce va creste nivelul hemoglobinei, absorbtia fierului scade, indiferent de cantitatea de fier care se administreaza oral. De aceea, se poate reduce doza administrata odata cu cresterea hemoglobinei la un nivel de peste 110-120 g/L (11-12 g/dL). Aceasta va contribui la asigurarea compliantei pacientului, dat fiind ca tratamentul trebuie sa continue timp de cateva luni. Mai mult de 25% din pacienti prezinta tulburari gastrointestinale, manifestate sub forma de dureri abdominale, greata, vomismente, consti-patie sau diaree, atunci cand se administreaza tratamentul complet cu 3-4 tablete de fier pe zi. Situatia se amelioreaza daca se folosesc doze mai mici, desi unii pacienti suporta cu dificultate chiar 1-2 tablete pe zi. Aceasta poate constitui un obstacol semnificativ la tratament, mai ales cand este nevoie sa se refaca rezervele normale de fier. La un adult normal, este nevoie de suplimentare cu fier timp de minimum 6 luni pentru a reconstitui depozitele de fier din sistemul reticuloendotelial.

In mod obisnuit, numarul de reticulocite creste dupa 3-4 zile de la instaurarea tratamentului si atinge un varf in circa 10 zile. Daca nu apare un raspuns, pot exista cateva explicatii: non-complianta pacientului (un fapt obisnuit), sau o absorbtie anormala a fierului (rareori), o pierdere persistenta de sange, care depaseste aportul de fier, un diagnostic incorect sau un factor suplimentar, cum ar fi leziunile medulare sau infla-matia cronica, in oricare din primele trei situatii, poate fi necesar, printre altele, sa se creasca aportul de fier cu un preparat administrat parenteral.

Tratamente alternative: 1. Kombucco Orientalis



Kombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]