prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Tratamentul pacientului cu anemie feripriva


Tratamentul pacientului cu anemie feripriva va fi determinat de etiologia deficitului si de gravitatea anemiei (vezi tabelul de mai jos). Capacitatea pacientului de a tolera preparatele de fier administrate pe cale orala este, de asemenea, un factor. Dozele mari de fier administrat oral au ca rezultat efecte secundare gastrointestinale semnificative, ceea ce poate sa scada complianta pacientului si sa impiedice o recuperare completa si rapida. Situatiile in care un echilibru negativ al fierului este determinat de necesitati fiziologice crescute sunt rareori corectate prin suplimentarea cu fier a dietei. Tratamentul deficitului de fier secundar pierderii de sange sau malabsorbtiei necesita un diagnostic precis si un control eficace al starii patologice primare. Pierderea continua de sange poate sa depaseasca cu usurinta capacitatea terapiei cu fier de a restabili rezervele de fier. La pacientii cu malabsorbtie gastrointestinala, tratamentul cu fier administrat pe cale orala nu va avei efect. Raspunsul la terapia cu fier mai depinde si de nivelul raspunsului eritropoietinei si de starea de sanatate a maduvei eritroide. Pacientii cu afectiuni renale in stadiul terminal, care au o boala inflamatorie sau la care maduva eritroida este afectata vor avea un raspuns suboptimal la tratament, in fiecare din aceste situatii, clinicianul va trebui sa faca o alegere intre administrarea judicioasa a transfuziilor de globule rosii si tratamentul oral sau parenteral cu fier. Daca raspunsul la tratamentul cu fier este intarziat sau inadecvat este nevoie sa se faca o reevaluare atenta a cazului, pentru a cauta o sangerare continua, existenta unei boli inflamatorii sau a unui deficit de absorbtie a fierului.

Valorile rezervelor de fier

 

Rezerve de fier

 

Coloratii medulare pentru fier, 0-4+

 

Feritina serica,

flg/L

 

0 1-300 mg 300-800 mg 800-1000 mg 1-2 g Supraincarcare cu

 

0 Urme - 1+ 2+ 3+ 4+ fier —

 

sub 15 15-30 30-60 60-150 peste 150 peste 500 - 1000

 Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]