prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Tratamentul parenteral cu fier


La pacientii care nu pot tolera fierul administrat pe cale orala sau care au malab- NOTA: MCV, volumul celular mediu sorbtie gastrointestinala, fierul se poate administra pe cale parenterala. De asemenea, se foloseste administrarea paren-terala de fier pentru tratamentul pacientilor care primesc eritropoietina recombinanta, pentru a se asigura un aport adecvat de fier care sa permita proliferarea precursorilor celulelor eritroide. Fierul injectabil se prezinta sub forma unui compus de hidroxid de fier si dextran, fiind comercializat ca fier-dextran injectabil, InFeD (Schein). Exista doua preparate: unul care contine 0,5% fenol, doar pentru injectii intramusculare, si un al doilea, lipsit de fenol, care se poate folosi atat pentru injectare intramusculara, cat si intravenoasa. Compusul care contine fenol nu se va folosi niciodata pentru administrare intravenoasa, deoarece poate produce flebita. Cantitati mici de fier-dextran pot fi administrate prin injectare intramusculara dar trebuie evitata hiperpigmentarea tegumentelor. Traseul injectiei trebuie sa aiba forma de Z si nu se va injecta mai mult de 2 ml (100 mg) de solutie cu fier in fiecare fesa. Pentru tratamentul anemiei feriprive metoda de preferat este administrarea intr-o singura doza intravenoasa a intregii cantitati necesare pentru corectarea deficitului de fier. Cantitatea de fier necesara se calculeaza dupa urmatoarea formula:

Greutatea corporala (in kg) x 2,3 x (15 - hemoglobina pacientului in g/dL) + (500 pana la 1000 mg (pentru rezerve) = doza totala (in mg)

Cand se administreaza fier-dextran pe cale intravenoasa, trebuie sa se prevada si sa se ia masuri pentru evitarea unei reactii de tip anafilactic Imediate. Daca pacientul are in antecedente reactii la administrarea de fier-dextran, fie o reactie anafilactica imediata sau o reactie de tip boala a serului tardiva, insotita de stare generala proasta, febra, artralgii, eruptie cutanata sau adenopatie, se va evita o alta expunere la tratamentul cu fier-dextran. Daca fier-dextranul se administreaza pe cale intravenoasa intr-o singura doza mare este de preferat ca aceasta sa fie diluata in 100-250 ml de ser fiziologic si perfuzarea sa se faca lent (in 30-90 de minute). La inceputul perfuzarii se va folosi o doza-test (sub 0.5 ml) din solutia de fier-dextran care se administreaza pe o perioada de 5-10 minute, observand pacientul pentru aparitia unor semne ca prurit, dispnee, dureri toracice sau lombare. Se va controla tensiunea arteriala atat in cursul administrarii dozei-test, cat si in timpul perfuziei. Daca pacientul manifesta semne de hipotensiune, administrarea preparatului va fi imediat oprita. Pacientii sub dializa, la care se face timp indelungat tratament cu eritropoietina, pot avea nevoie de injectii repetate cu fier-dextran pentru a face fata nevoilor de fier. in acest scop, se administreaza in fiecare luna 100-200 mg de fier-dextran pe cale intravenoasa, pentru a se preveni deficitul de fier si a se asigura un aport constant de fier pentru maduva eritroida.

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]