prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

CLASIFICAREA ANEMIILOR MEGALOBLASTICE


Cauzele de anemie megaloblastica variaza in diferite parti ale lumii, in zonele temperate, deficitul de folat la alcoolici si anemia pernicioasa sunt tipurile comune de anemie megaloblastica. in unele zone din apropierea ecuatorului, este endemic sprue tropical, ce reprezinta o cauza importanta de anemie megaloblastica, in timp ce in Scandinavia, apare ocazional, secundar infestarii cu Diphyllobotrium latum.

Aportul alimentar de cobalamina este mai mult decat adecvat pentru necesitatile organismului, cu exceptia adevaratilor vegetarieni (indivizi care au o alimentatie pur vegetala) si a copiilor acestora hraniti la san. Altfel, deficienta cobalaminei se datoreaza aproape intotdeauna malabsorbtiei. Dupa cum s-a aratat mai sus, absorbtia cobalaminei depinde de o proteina specifica de legare produsa in stomac si de preluarea de catre un receptor specific al mucoasei ileonului distal. Prin urmare, mai multe etape ale acestui proces pot sa fie afectate si sa conduca la malabsorbtie. Aportul alimentar de acid folie, insa, este sarac in multe parti ale lumii. Mai mult, intrucat depozitele de folat ale organismului sunt relativ mici, deficitul de acid folie poate sa apara relativ rapid in timpul perioadelor de aport alimentar scazut sau necesitati metabolice crescute, in final, deficitul de acid folie se poate datora malabsorbtiei. Frecvent, la acelasi pacient se pot intalni doua sau mai multe din aceste cauze.

Deficitul combinat de cobalamina si acid folie este frecvent. Pacientii cu sprue tropical prezinta deseori ambele deficite. Disfunctiile biochimice care au drept rezultat aparitia megalo-blastilor in cursul maturatiei celulelor maduvei osoase produc, de asemenea, anomalii structurale si functionale ale celulelor epiteliale rapid proliferative ale mucoasei intestinale. Astfel, deficitul sever al unei vitamine poate conduce la malabsorbtia celeilalte, in plus, dupa cum s-a aratat mai sus, un deficit de cobalamina determina o reducere secundara a acidului folie intracelular.

In sfarsit, anemiile megaloblastice pot fi uneori produse de factori nelegati de un deficit vitaminic. Majoritatea acestor cazuri se datoreaza unuia sau mai multor droguri ce interfera cu sinteza ADN. Mai putin frecvent, maturatia megaloblastica se intalneste in unele defecte dobandite ale celulelor stern hematopoietice. Cele mai rare sunt deficitele enzimatice congenitale specifice.

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]