prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

TULBURARILE HEMOGLOBINEI


In general, anemiile microcitare sunt consecinta unor anomalii ale productiei de hemoglobina. Productia de hemoglobina necesita fier, sinteza hemului si sinteza globinei. Problemele legate de aprovizionarea cu fier sunt discutate in capitolul 106, defectele sintezei hemului in capitolul 343, iar defectele sintezei de globina vor fi discutate in prezentul capitol. Plumbul impiedica sinteza hemului (printre alte procese enzimatice), intoxicatia cu plumb fiind discutata in capitolul 397. in cazul unei sinteze deficitare a globinei, asa cum este cazul in talasemii, globulele rosii care rezulta din procesul de formare sunt microcitare.Cu toate acestea, unele anomalii ale hemoglobinei nu determina anemie microcitara, ci duc la hemoliza, in timp ce altele nici nu provoaca anemie.

Tulburarile ereditare care au ca rezultat anomalii structurale ale hemoglobinei (hemoglobinopatiile) sau o cantitate insuficienta de hemoglobina (talasemiile) sunt cele mai frecvente boli genetice ale omului. Hemoglobina nu numai ca este esentiala pentru transportul normal al oxigenului de catre globulele rosii, dar, in calitate de componenta majora a acestor celule, le influenteaza forma, dimensiunile si deformabilitatea. Alterarile genetice si cele dobandite ale structurii hemoglobinei pot stanjeni eliberarea oxigenului si transportul acestuia, pot scurta durata de viata a globulelor rosii si impiedica trecerea lor prin vasele sanguine de calibru mic. Rezultatul este instalarea anemiei hemolitice si ischemie tisulara localizata. Dat fiind ca multe modificari ale moleculei de hemoglobina sunt compatibile cu viata, si chiar cu o stare de sanatate normala, medicul va intalni multe tulburari care sunt anomalii ereditare sau dobandite ale hemoglobinei. Mai mult, din cauza disponibilitatii hemoglobinei, aceasta a fost un instrument preferat al cercetatorilor, in special in domeniile fiziologiei, biochimiei si geneticii. Siclemia a fost prima boala umana inteleasa la nivelul amino-" acizilor, iar gena pentru beta globina a fost prima gena umana clonata.

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]