prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Anemia megaloblastica si afectiunile ereditare


Anemia megaloblastica poate fi intalnita in cateva afectiuni ereditare. Este o caracteristica obisnuita a aciduriei orotice, un deficit al decarboxilazei si fosforilazei acidului orotic, care duce la un defect al metabolismului pirimidinelor si se caracterizeaza prin intarzierea cresterii si dezvoltarii, ca si prin excretia unor mari cantitati de acid orotic. Anemia megaloblastica a fost semnalata intr-un singur caz de sindrom Lesch-Nyhan, o afectiune ce rezulta dintr-un deficit al hipoxantin-guanin-fosforiboziltransferazei, ale carei manifestari clinice includ guta, retardarea mentala si automutilarea. A fost, de asemenea, descrisa in aciduria metilmalonica, datorata unui defect combinat al biosintezei metil- si adenozilcobalaminei, desi nu se observa in aciduria metilmalonica datorata unui deficit de metilmalonil CoA mutaza. Malabsorbtia congenitala a folatului determina o anemie megaloblastica, insotita de ataxie si retard mental. S-a semnalat ca anemia megaloblastica insoteste deficitul congenital al altor doua enzime ce metabolizeaza folatul: dihidrofolat reductaza si N5-metiltetrahidrofolat: homocistein-metiltrans-feraza. Aceste anomalii sunt mai putin documentate decat este malabsorbtia congenitala de folat. Anemia megaloblastica tiamin-responsiva, insotita de surditate neurosenzoriala si diabet zaharat a fost, de asemenea, raportata la mai multi copii. Modificarile megaloblastice, precum multinuclearitatea precursorilor eritrocitari, se intilnesc in maduva unor pacienti cu anemii congenitale diseritropoietice, un grup de afectiuni ereditare caracterizate printr-o anemie usoara sau moderata, ce apare la orice varsta si are o evolutie benigna.

Deficitul de transcobalamina II, ca si anomaliile congenitale ale absorbtiei cobalaminei descrise anterior, produc un deficit pronuntat de cobalamina in prima copilarie, cu toate manifestarile de insotire. Anemia megaloblastica nu se intalneste in deficitul ereditar de transcobalamina I.

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]