prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

Forum Ajutor Parteneri
User: Parola:  
Inregistrare client nou 


Lista afectiuni:

Dureri abdominale
Vndecare acnee
Dependenta de alcool
Alergii
Artrita si artrita severa
Astm
Cancer
Infectie cu candida
Colita, infectii urinare
Colita ulceroasa
Constipatia
Diabet
Diaree
Migrene, dureri de cap
Diverse alte dureri
Eczeme
Emfizem pulmonar
Endometrioza
Lipsa energiei
Probleme cu fierea
Dependenta de fumat, tutun si nicotina
Guta
Hemoroizi
Hepatita C
Hernie
Infarct miocardic
Lupus
Matreata persistenta
Caderea parului (chelie, alopecie)
Picioare mirositoare
Piele: pete, riduri, aspect
Sindrom premenstrual (PMS)
Probleme cu inima
Prostatita
Psoriazis
Raceala si gripa
Scleroza multipla
Slabire
Tensiune arteriala

Deficitul de cobalamina: tratament


Deficitul de cobalamina in afara de terapia specifica a bolii de baza (de exemplu, antibiotice pentru proliferarea bacteriana), principalul tratament al deficitului de cobalamina este terapia de substitutie, intrucat defectul este la nivelul absorbtiei, tratamentul trebuie sa fie administrat parenteral, adica intramuscular, sub forma de ciancobalamina. (Daca administrarea intramusculara este contraindicata sau refuzata, deficitul de cobalamina poate fi controlat prin terapia de inlocuire orala, dar cu doze intre 300 si 1000 |ig zilnic; este un tratament scump, ce necesita o supraveghere medicala atenta, pentru a evita recaderea). Tratamentul trebuie inceput cu 100 jig de cobalamina pe zi, timp de o saptamana. Frecventa administrarii vitaminei poate fi apoi scazuta, scopul fiind ajungerea la o doza totala de 2000 ng in primele 6 saptamani. Dupa aceea, se pot administra 100 ng de ciancobalamina intramuscular in fiecare luna, regim care trebuie mentinut pentru tot restul vietii pacientului. Daca este necesar, pot fi administrate doze mai mari, la intervale mai mari (de exemplu, l mg la 2-4 luni), dar riscul recaderii este mult mai mare decat daca vitamina este administrata lunar.

Raspunsul la tratament este spectaculos. La scurt timp dupa inceperea tratamentului si cateva zile inainte de raspunsul hematologic evident in sangele periferic, pacientul va simti o crestere a fortei si o ameliorare a starii generale. Morfologia maduvei incepe sa revina la normal la cateva ore dupa inceperea tratamentului. Reticulocitoza apare la 4-5 zile dupa inceperea tratamentului si este maxima dupa 7 zile (figura 108-3), cu remisiunea consecutiva a anemiei in urmatoarele cateva saptamani. Daca nu apare reticulocitoza sau daca aceasta este mai putin rapida decat ne-am astepta dupa nivelul hematocritului, ar trebui cautati alti factori ce contribuie la anemie (de exemplu, infectie, deficit coexistent de folat, hipotiroidism). Hipokalemia si retentia salina pot aparea precoce in timpul terapiei. De asemenea, poate fi constatata trombocitoza.

in majoritatea cazurilor, terapia de substitutie este singura necesara pentru tratamentul deficitului de cobalamina. Totusi, ocazional, pacientii cu anemie severa pot avea o stare cardiovasculara precara, fiind necesara transfuzia de urgenta. Aceasta trebuie facuta cu mare atentie la acesti pacienti, intrucat este posibila precipitarea insuficientei cardiace congestive prin supraincarcare de volum. Sangele trebuie administrat incet, sub forma de masa eritrocitara, sub observatie atenta, cu o doza initiala nu mai mare de 100 ml. Acest volum mic este adesea suficient pentru ameliorarea simptomelor cardiovasculare, astfel incat, in continuare, terapia se poate limita la inlocuirea cobalaminei. Daca este necesar, transfuzia poate fi efectuata prin extragerea unui volum de sange de la pacient (cu proportie mare de plasma) si inlocuirea lui cu masa eritrocitara.

in tratamentul de durata, pacientii nu mai prezinta manifestari ale deficitului de cobalamina. Dupa cum s-a aratat anterior, este posibil ca simptomele neurologice sa nu fie corectate complet, chiar cu o terapie optima. Potentialul dezvoltarii ulterioare a carcinomului gastric la pacientii cu anemie pernicioasa necesita o urmarire atenta.

Tratamente alternative: 1. Kombucco OrientalisKombucco Orientalis este folosita de peste 2000 de ani, si provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin.

Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Baarg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (mar/96), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

DETALII despre Kombucco Orientalis

Tratamente alternative: 2 Ceaiul Indian Chippewa

Ceai Indian Chippewa a fost si este un tratament indian pe baza de plante. O sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920.

Pacienta a fost tratata cu Chippewa Tea pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula. Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei.

DETALII despre Ceaiul Indian Chippewa


 
| Articole | Astrologie | Articole despre cancer | cosmetica | fumatul | medicina | Plante medicinale 1 | Plante medicinale 2 | retete_plante | sanatate | sarcina_nasterea | Articole cu tratamente | Vindecari cu Kombucco | vitamine |


eXTReMe Tracker
 

Vizitatori unici:
© 2006 Ela Star Bucuresti [statistici]